Kenth Ekeroth i SVT Debatt 15 dec 2011 om Counter Jihad

Debatt på torsdagen och Uppdrag Granskning på onsdagen i sina sämsta roller som tvillingprogram i anti-SD-propaganda. Inte så konstigt kanske. Belinda Olsson, programledare i Debatt, är sambo med Ali Fegan, reporter på Uppdrag Granskning. Belinda har fyllt studion med anhängare av ohejdad invandring. Naturligtvis har man proffs-anti-SD organisationen EXPO i form av Jonathan Leman på plats. Även Kalle Larsson från Vänsterpartiet, notorisk förespråkare för helt fri invandring, är på plats , även om han inte syns i detta klippet. Kenth Ekeroth, riksdagsman för SD, står ensam på den anklagades bänk, utan annan försvarare än sig själv. Så kan Guilt-by-association spelet börja. Någon i Counter-jihad nätverket har sagt något olämpligt på ett Forum och texten togs bort efter 24 timmar. Kent Ekeroth och SD är ansvariga. Till slut får tom Jonathan Leman, inte Belinda Olsson, erkänna att det är att gå för långt att kräva att Kenth Ekeroth ska kunna hålla koll på varenda uttalande av alla personer på alla Counter-johad bloggar och forum.
Kent Ekeroth jämför diskussionen om honom med att Mona Sahlin hyllar Mikael Wihe:
En text om finanskrisen och situationen i dagens Sverige, på Mikael Wihes senaste skiva ”Ta det tillbaka” från 2010, lyder exempelvis:

”Hatar du dom jävlarna, som köper upp och lägger ner? Vill du skära dom i bitar och slå in dom i paket? Drömmer du om huvuden som ligger i en korg? Vill du sätta upp en galge på närmsta stora torg? Vägrar dom att lyssna när du berättar vad du vet”

I den första delen av ”Debatt” togs ett fall om utvisning av en armensk familj upp. Här kan du läsa om den riktiga historien:
Verkligheten bakom snyfthistorien i Åre.

Läs även vår riksdagsledamot, Mattias Karlssons,fantastiska artikel som speglar PK-Sveriges Guilt by association-anklagelser mot oss Sverigedemokrater, tillbaka mot dom själva:
Socialdemokraterna moraliskt skyldiga till bombningen av det estniska försvarsdepartementet?

About these ads

2 svar

 1. Hej!
  Är mycket imponerad av er hemsida.
  Den finns nu bland mina favoriter.

  Tillsammans kan vi förändra och förbättra vårt land.

  Tack för er insats!

  /Bertil Dahl

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 404 andra följare

%d bloggare gillar detta: